Ontwerpen van logo en huisstijl

Logo & huisstijl ontwerpen
Logo & huisstijl ontwerpen

Het ontwerpen van een logo en huisstijl is voor elke onderneming cruciaal. Het is een belangrijk middel om de juiste uitstraling, het juiste imago te creëren. Of het nu gaat om alleen het logo of om een complete huisstijl, ik help u hier graag bij.


Iets te vieren?

Heeft u iets te vieren en wilt u uw vrienden of familie op een originele manier uitnodigen. Ik kan u helpen met het ontwerpen en maken van geboortekaartjes, trouwkaarten, flyers, posters en extra feestelijke en persoonlijke uitnodigingen!

 


Originele cadeautjes en persoonlijk relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een originele manier om uw waardering te laten blijken aan uw medewerkers of om uw klanten te laten merken hoe belangrijk zij voor u zijn. Ik kan u helpen om originele en persoonlijke cadeautjes en relatiegeschenken te ontwerpen en te laten maken.


DTP

Naast grafische vormgeving ben ik ook inzetbaar voor alle vormen van DTP-werkzaamheden. Mocht er extra mankracht nodig zijn om grafische uitingen een update te geven? Of om een kant en klaar concept daadwerkelijk klaar te maken voor de drukker en heb je daar een professionele DTP-er voor nodig? Voorbeelden van DTP werk waar u mij voor kunt inhuren klik hier.