Wie ben ik?
Gert-Jan Koopman | grafisch vormgever

Wie ben ik?

Mijn naam is Gert-Jan Koopman. Geboren in 1967, grafisch vormgever sinds 2006. gecertificeerd DTP-er sinds 2016. 

Als vormgever hou ik van een creatieve, eenvoudige maar doeltreffende vormgeving. Aansprekende ontwerpen waar je blij van wordt.

 

Mijn verhaal

In 1989 ben ik afgestudeerd als etaleur / decorateur bij het NIMETO in Utrecht. Het is jammer dat ik toen niet gelijk een passende baan kon vinden en toen ben ik bij toeval in de financiële wereld terecht gekomen. In 2003 wilde ik toch weer creatief bezig zijn en ben ik met de opleiding Grafische Vormgeving bij het Art & Design College in Utrecht begonnen heb deze in 2006 met goed gevolg afgerond. In 2015 ben ik begonnen met de opleiding DTP bij House of Media in Groningen. In april 2016 heb ik het bijbehorende erkende certificaat binnengesleept. 

Op 6 juni 2016 ben ik met mijn bedrijf Buitenkant | grafische vormgeving & DTP van start gegaan! 


Mijn missie

Met Buitenkant wil ik onze wereld elke dag een beetje mooier maken.

Met creatieve, eenvoudige maar doeltreffende vormgeving.

Met aansprekende ontwerpen waar je blij van wordt.